söndag 25 september 2011

Enkel räkning

Idag har varit en tvättdag. När Douglas har varit här i en vecka och vi därmed haft ytterligare lite aktiviteter på agendan så brukar tvättberget nå nya höjder.

Har vikt massor av kalsonger idag. Jag (eller vi) viker ungefär 1300 par kalsonger om året. Till detta kommer att ungefär 1700 par strumpor skall hanteras årligen. På sätt och vis vore det ju skönt med engångsgrejer :-). Ungefär som att ta en plastpåse på Ica så skulle man ha en ställning med engångskallingar som kunde spolas ner efter användning. Nja.. kanske inte... inte helt eco kanske. Men bara att fundera på om strumporna är Johans, Eriks eller är för små för båda tar lite tid. Dessutom har jag och Douglas samma skostorlek nu så det gäller att hålla reda på vems som är vems.

Ronnie föreslog att vi skulle köpa tvättpåsar som de skulle lägga kläderna i och sedan tvätta hela tvättpåsen. Kanske ingen dum ide ärligt talat.

1 kommentar:

Katarina sa...

Eller så får det bli färgkodning. Alla Eriks kalsonger och strumpor är turkos, alla Johans är gröna och alla Douglas är grå.

Eller andra valfria, men olika färger. ;-)