måndag 3 november 2008

Stjärnor på is

Vi var på "underbara barn" mässan i lördags också. Eller var det i söndags? Söndags var det nog. Det var en helt ofattbar upplevelse. En miljon barnvagnar. Massor av uttröttade föräldrar och vilda barn. Massor av reklam för allt möjligt från blöjor till anti-mobbning.


Vi kryssade oss utmattade igenom allt. Erik var supertrött och frågade om vi kunde gå hem hela tiden. Johan satt fastspänd i vagnen och var tålmodig.


Längst in i lokalen fanns barnunderhållningen. En hoppavdelning med plintar och kuddar, en avdelning med småbilar och en skridskobana med plastis. Erik ville inte göra något först. Han surade.


Jag tog med mig Johan in på avdelningen "barngymnastik" och han sprang glatt i motsatt riktning med risk för sitt liv när mycket större barn höll på att landa på honom när de hoppade. Vände honom 300 gånger åt rätt håll, undvek några cyklar och gick balansgång. Till hans enorma förtjusning kan tilläggas. Balansgång var toppen.


På håll noterade Erik utvecklingen. När jag svettig av utmattning drog en protesterande Johan ur ringen så kom Erik springande. JAG VILL OCKSÅ!!!


Här är lite suddiga mobilkamerabilder. Håll till godo:









Inga kommentarer: