torsdag 9 oktober 2008

VAB

Min man har varit en ängel och har varit hemma med Johan i princip hela veckan. Han har ögoninflammation men det verkar ha gått över idag. Johan och Ronnie valde att vara hemma för säkerhets skull idag med och därmed har jag fått äran att äta lunch med maken och minstingen som kom in till stan.

Vi gick på Jensen Böfhus. Det var trevligt. Johan åt i princip ingenting förutom mjukglassen som han avslutade med. Han vägrade att få hjälp utan skulle äta helt själv. Mjukglassen var halvsmält redan från början. När han fått i sig några skedar var den helt smält. Det gjorde att varje sked droppade konstant från tallriken till munnen.

Jag satt som en städmaskin och gjorde av med mängder av servetter som torkade bordet, hakan, tröjan och byxorna för varje sked han tog. Efter ett tag blev det ohållbart. Servetterna tog slut och Johans tröja började bli blöt men inte stoppade det honom inte. Hälla ut glass i en fin rand hela vägen till munnen var toppen.

Vi tog bort glassen till slut... eller glassåsen som den förvandlats till. Jag var helt slut och Johan blev sur men för övrigt var det trevligt.

Inga kommentarer: