lördag 11 oktober 2008

Försvunnen hantverkare...

Jahaja, då har vi införskaffat allt för våra nya hallar, tapeter, färg, inredning och allt skulle vara påbörjat och kanske nästan klart om vi inte råkat ut för en liten fadäs. Vår hantverkare har försvunnit.

Han skulle kommit i måndags och hjälpt oss byta element. Han kom aldrig, hade tagit fel på frugans arbetstider. Han kom på tisdagen istället, tittade lite och insåg att han hade fel grejer. Han skulle beställa något och återkomma. Det var det sista vi hörde av honom. Ronnie har ringt, SMS:at och gjort allat men killen är försvunnen. Inte utan att man känner sig lurad och frustrerad. Alla prylar ligger och väntar på att sättas upp och vi hade en helt ledig helg men icke sade nicke. Inte den här gången.

Vi hade en annan hantverkare på gång också, han skulle ringa tillbaka, det var 3 veckor sedan eller så. Hur svårt kan det vara egentligen? Någon som känner en bra VVS-person? Som vill ha jobb? Ronnie tycker att han själv kan göra det men jag vill inte. Det kommer att ta jättelång tid, vara smutsigt överallt och jag kommer att få hålla ungarna borta själv från smutsigt vatten och verktyg och rörstumpar och annat. Dessutom behöver han sina krafter till resten av projektet.

På måndag skall vi ringa några till. Fy tusan. Man skulle varit rörmokare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har gett Ronnie ett uppslag på hantverkare som kanske kan fungera.