onsdag 8 oktober 2008

Klätterkungen

-Just det, sade Ronnie för en liten stund sedan. Vet du vad som hände förut?

Därefter berättade han att när de varit hemma tidigare på eftermiddagen så hade Erik spelat Sonic the hedgehog i Douglas rum och Johan hade lekt i lekrummet med Ronnie.

Efter en stund så ropar Erik och behöver hjälp så Ronnie går dit och hjälper honom. I några minuter. När han går tillbaka så hittar han Johan...

...STÅENDES PÅ ETT AV DATORBORDEN.

UNGEN har klättrat upp på stolen och därefter upp på datorbordet och står och ser väldigt nöjd ut.

- Jag har insett att vi aldrig mer kan låta Johan vara själv i lekrummet, sade min kära make. Ingen av de andra barnen har klättrat så här.

Erik klättrade en del men på den höjden vet jag inte om vi hittat honom ärligt talat.

Vad gör man. Johan fick sig en ganska ordentlig utskällning av sin far som han förmodligen ignorerade helt. Han har ett riktigt teflonpansar eller kanske mer titan ärligt talat. Han ignorerar alla typer av utskällningar och lägger lök på laxen genom att göra om det bus han just blivit utskälld för en extra gång bara för att retas.

Ja ja, om någon av våra vänliga barnvakter läser detta så får ni gärna lägga det på minnet. Vi kanske skall ta ut alla stolar ur barnrummet under en period.

2 kommentarer:

Johan sa...

Hos min syster stod alla stolar alltid uppe på borden, som en skolsal på sommarlovet. De lägsta hyllorna i bokhyllorna var borta. Dom var helt galna med att klättra upp på precis allting.

Anonym sa...

En ny Göran Kropp?