onsdag 5 september 2007

Slut med äppeljuicen...

Vårt mest bestämda barn - har i omgångar levt på äppeljuice och välling och fullkomligt vägrat en massa olika sorters mat. Dessutom så sover han ju som en anka vilket inte gör livet enklare för hans snälla föräldrar.

Häromnatten när han återigen vaknade fler gånger än sin lillebror så fick Ronnie nog och bestämde att det fick vara slut. (Vi hade redan bestämt det men tidpunkten låg några veckor framåt.)

Nåja, i vilket fall som helst så har Erik nu fått följande restriktioner. Ingen mer välling än kvällsvällingen (det är ett minus på kanske upp till 3 flaskor om dagen). Ingen äppeljuice förutom till måltiderna och i princip ingen mer burkmat.

Han har försökt sura över vattnet som erbjudits istället men hittils - 3 dagar - så har det gått bra. Han har sovit bättre och ätit bättre.

Men det kunde vi sagt till er för ett år sedan säger ni nu min kära läsarkrets. Jo, jag VET. Men jag orkade inte. Ingen är perfekt. He he. Med lite tur så kommer Erik nu att förvandlas till ett vanligt barn som äter riktig mat och sover på nätterna.

Inga kommentarer: