måndag 10 september 2007

Blandat...


Vi har köpt en Electra. Sökte på det på blocket och hittade massor av referenser till Carmen Electra. Vi har inte köpt henne utan en liten elektrisk blandare som sätter på vattnet när man håller fingrarna under den - ni vet som bättre toaletter på krogen eller varuhus. Snart har vi en lyxtoa med världens äldsta element.


Min man håller på att installera den, han är lycklig just nu. Allt automatiskt påverkar honom positivt. Vi var hemma hos Johan och Pernilla för ett tag sedan och efter det har han längtansfullt talat om elektriska filmdukar och projektorer. Eftersom hans senaste TV-köp var en ekonomisk katastrof så kanske det dröjer innan en projektor hamnar i vårt hus men nu kan han ialla fall få automatiskt rinnande vatten! Vilken lyx.


Dessutom prutade jag bort 33% av begpriset över telefon så den var ett fynd. Helt ny till en knapp tredjedel av originalpriset. Men, man skall kanske inte ropa hej för tidigt. Just nu är vattnet avstängt så vi får väl se om den fungerar. Kanske kommer vi aldrig mer att kunna tvätta oss just där.


2 kommentarer:

Johan sa...

Hur ändrar man temperatoren? Skriker man åt den?

Malin D sa...

Längst ner till höger - den har en standardinställning :-)