lördag 7 februari 2009

Röstningsinflation

Ärligt talat - det här med att rösta genom att betala pengar i alla tävlingar som går på TV just nu börjar nå gränsen för idioti.

Vi är bänkade framför melodifestivalen. Petra Mede hanterar det OK. Lite över gränsen ibland men ingen kan säga annat än att hon är effektiv. Fick SMS från Paulina som saknar Luuk. Håller med. Han och David Hellenius i Lets Dance lyckas skämta med glimt i ögat och någon form av människokärlek som grund. Petra Mede tangerar gränsen för "göra sig rolig på andras bekostnad" genom attack. Jag kan tycka att det är kul till en viss gräns men känner aningen bitter eftersmak i dialogen.

Men nu, tillbaka till själva kärnan i detta inlägg.

HUR MYCKET TROR DE ATT DE KAN SUGA UR EN genom en idiotisk mängd telefonsamtal. Vill man att någon skall vinna så måste man ringa 100 gånger? Katarina och Steven var här för någon vecka sedan och vi pratade om detta. Håller med Steven, om man nu betalar TV avgift? Ska man då behöva betala extra? Hur mycket kostar Petras 9 ombyten egentligen?

Jag kan absolut ringa och rösta om jag betalar ett telefonsamtal eller någon krona. Mer intresserad än så är jag inte. Slutsats, vi ringer inte.

Inga kommentarer: