söndag 20 februari 2011

Rockpartyt avklarat

Nu har vi äntligen placerat barnen i säng och fått en minut för oss själva och då är det dags för en liten återblick på gårdagkvällens rockkalas.

En total skara av 11 barn infann sig igår kväll för att bli trakterade med spagetti och köttfärssås med vitlökbröd (nästan ingen åt överhuvudtaget särskilt mycket) och därefter chokladfontän vilken var desto mer uppskattad.

Efter desserten så öppnade baren och kvällens tävling - true rock challenge. Tävlingen gick ut på att man skulle våga smaka av de 16 upplagda (läskiga) tilltuggen. Bland dessa märktes salt och vinäger syrsor, djungelvrål, inlagd vitlök, rökta musslor och blåbärskexchoklad. Den som vågade smaka alla uppnådde Ozzynivå och de som vågade smaka minst fyra blev nivån: Electric banana band.

Fantastiskt nog så vågade hela 6 personer prova alla 16 sakerna vi omsorgsfullt letat upp och därmed så fick vi dela upp våra tre priser i sex delar.

Även baren var flitigt frekventerad trots de höga priserna på 500 kronor drinken. Alla barn fick dock 4 900 kronor i leksakspengar att handla för under sitt placeringskort till middagen.

Det var en rolig fest, nästan så att man vill köra repetition för sina något äldre vänner. Några bilder på spektaklet kommer här:







5 kommentarer:

Johan sa...

Vad coola ni är! Douglas måste somnat med en grymt bra känsla i magen av att ha världens bästa pappa och Malin.

Farmor sa...

Ni sätter verkligen ribban hög. Stackars alla andra föräldrar som skall försöka ra jobbat.

Anonym sa...

Bräcka er skulle det stå förstås.

Solveig sa...

Vilket party! Vilken lycka att ha föräldrar med den fantasin och inte "är rädda för besväret"! Inget att klaga på där!

Malin D sa...

Tack så mycket! Känner mig smickrad och det var ju bara roligt :-) - men man är lite glad att det är en paus till nästa kalas nu... städningen tog ett tag... och är inte klar än.