tisdag 29 december 2009

Födelsedagspresenter...

Vi fick pengar i julklapp och födelsedagspresent. Det gav oss möjlighet att köpa lite saker till badrummet. Vår toastol är trasig och läcker. Vårt handfat är för stort så man får sitta snett i badrummet om man lutar sig bakåt och badrumsskåpet som jag köpte på Lidl för några år sedan för 400 koronor (vilket var ett fynd) har börjat luckra upp sig i alla kanter och plywooden börjar bli synlig.

Idag har vi därmed köpt nytt. Nytt handfat, nytt badrumsskåp och ny toastol. Maken har varit "på toa" sedan klockan 20:00. Han är fortfarande där. Handfatet är toppen. Badrumsskåpet ligger i Douglas rum och väntar och toalettstolen som vi fyndade mycket billigt på Bauhaus fungear inte. Den har för stor fot. Röret från golvet gör att stolen står snett. Vi måste byta den imorgon eller ta ut hela våtrumsmattan och bila upp golvet och flytta röret. Det innnebär till 99% att vi byter den imorgon. På Ronnies födelsedag. Jaja, och klockan är snart 12 och kvällen ser inte riktigt ut som vi trott.

Skam de som ger sig. Imorgon vid 15:30 så har vi nog en ny toalettstol också.

Har pussat på pluttarna precis. Johan tittar upp varje gång. Han påminner om en hundvalp som lärt sig öppna ögonen men inte direkt ser något än. Erik snarkar. Det är så lugnande när de sover. Skall försöka slita Ronnie ur badrummet till sängen nu - det här bådar inte gott för mitt födelsedagssjungande imorgon. Har preppat kaffebricka, presenter och skulle förbereda kaffebryggaren och välling. Där tog det stopp, det gick inte. Vi har inget vatten.

1 kommentar:

Katarina sa...

Och jag som skulle skriva att det ju är tur att ni iallafall har en till toalett!

Hoppas det ordnar sig snabbt och att Ronnie blir firad med pompa och ståt. Hälsa och gratulera från Steven och mig.