måndag 22 september 2008

Hallmöbler

Vi har många projekt i vårt liv. Ett aktualiserat ett är vår hall. Den fungerar inte. Den är jättelång och smal och så fort det kommer folk så fastnar de precis innanför ytterdörren och tar av sig skor och fyller på kapphängaren och är de fler än 2 personer så får några vänta utanför tills de första har fått av sig alla ytterplaggen.

Ronnie har lanserat den smarta iden att vi borde frigöra hela den första plätten till "vänta" plats. Hela klädhängaren och skohyllan och allt annat som behövs i det här hemmet med massor av skor och jackor överallt skall flyttas inåt och ersätta den stiliga men onödiga fotoväggen som får bo någon annanstans.

Det blir nog bra men vi håller på och funderar över möbleringen. Det behövs plats för massor av skor, jackor för stora och små, mössor och vantar och kanske en krok för väskor. Hallen är 4,70 * 1,30 ca. Inte så jättebra. Det är SVÅRT att hitta vettiga möbler. Det behövs en sittplats också för de som vill få på sig skor bekvämt. Vi har lite planer men inget beslut - vi får väl se vad det blir.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå släktens favorit affär har praktiska skoskåp som inte är altför djupa.
Sittbänk kan man enkelt göra en som fäller upp sig själv när man ställer sig upp
Hoppas att allt är bra med er alla
Gjörgen

Malin D sa...

Favoritaffär? Kommer bara på Biltema :-)

Katarina sa...

Jag gillar idén med en hylla, typ den här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00045560, fastsatt på väggen på längden i sitthöjd, med stödben. Sittdynor ovanpå, skor eller små förvaringslådor för vantar, mössar etc i hyllan. Kan bli hur lång som helst, och sittdynorna kan blandas med vantkorgar eller prydnadslampor eller dylikt ovanpå... utrymmet under kan också utnyttjas till skoförvaring. Göra många flugor på smällen...

Anonym sa...

Favoritaffär= IKEA

Anonym sa...

Förstod jag vel att Gjörgen menade IKEA.