måndag 11 februari 2008

Kajutan håller på att ta form

Igår städade vi i gillestugan. Den är vårt skräp- och extrarum. Ibland är det rent där nere och då sitter vi coh tänker att det är så fint där. Nu skall det i alla fall bli rent där för att ge plats till Douglas kalas på söndag. Vi skall ha piratkalas i stor skala. Det kommer visserligen bara 8 pirater men vi har kallat in förstärkning och skall göra följande:

När de kommer får de ringa på den nya dörrklockan som är en dödskalle som blinkar med röda ögon och pratar med en. Här öppnar en grymtande Kapten storskägg som slussar in de små piraterna i kajutan som för dagen är försedd med havs och kanonljud. Här sker spännande lekar som dueller (med grissini) och annan jakt. (Nu skall testosteronnivån upp...)

Här får man även tala med den pratande papegojan som vet var skatten är om man säger rätt mening till den.

Därefter så får de träffa piratdrottning Camilla den grymma som serverar sjörövarrom och sin specialitet: Sjörövarö med glass och chokladpengar. Kanske gör vi även lite tilltugg i form av fingrar med blod (Prinskorv och ketchup).

Efter denna delikata måltid är det dags för skattjakten där de små raringarna skall hitta tillräckligt många ledtrådar för att få papegojan att avslöja den hemliga platsen för skatten.

Ha ha... tre utklädda vuxna och ett hus fullt med dösdskallar och piratljud.. det blir nog intressant :-).

Inga kommentarer: