lördag 26 juni 2010

Midsommar...

Jag och maken hade bestämt oss för att fira midsommar i stillhet. Sillunch, grillkorv och potatissallad (hemgjord potatissallad i alla fall) och en choklad och hallon pavlova Nigella Style som Katarina introducerat för något år sedan.

Det fantastiska är att det blev supermysigt. Fint väder hela dagen, frisbee och fotboll med ungarna i trädgården och både sillen och korven och potatissalladen och till och med marängen till pavlovan blev toppen. Toppa det med jordgubbar och kärnfri vattenmelon och chips till ungarna och kvällen var räddad.

Imorse var det också fint, vi åkte till farfar och åt bullar och lekte och försökte rädda hans router som tyvärr inte mådde något vidare.

Därefter föreslog Ronnie att vi skulle till Skansen. Vi åkte via hemmet och lurade i barnen ännu lite mer korv och spenderade sedan hela dagen på Skansen. Vi har ätit sockervadd, åkt tåg, tittat på älgar, åkt karusell, klappat en get och spanat efter osynliga vargar och lokatter och tagit lotter och fiskat fiskdamm - dvs gjort en ganska klassisk skansentur.

Det var härligt. Ungarna var glada = jag var glad. Helt fantastiskt med fint väder i flera dagar.

Johan fick en kanin i fiskdammen. Han har två kaniner sedan tidigare. Notera bilden, han har en trippelkaninkudde.

Inga kommentarer: